СПОРТЕН ПРАЗНИК МАМА, ТАТКО И АЗ – ДГ Коледарче
Меню Затваряне

СПОРТЕН ПРАЗНИК МАМА, ТАТКО И АЗ

Дъждовното време не успя да прoмени плановете ни и на 8.06.2022г. веселият спортен празник събра деца, родители и учители във физкултурния салон на ДГ „Коледарче“. Участниците в надпреварата бяха разделени на два отбора „Слънце“ и „Звездичка“, в които се включиха децата от група „Педя човек“ с част от своите родители, а във втория етап на играта и децата от група „Здравец“. Състезанието се превърна в истинско забавление с много вълнения за малки и големи , в което деца и родители премериха сили в три забавни спортни игри и показаха своята бързина, сръчност и съобразителност.
Директорът г-жа Татяна Иванова награди малките спортисти с медали за проявените физически умения, а на родителите връчи грамоти, с благодарност за активното участие и съпричасност в инициативите на ДГ „Коледарче“. Когато сме заедно винаги е по-забавно, весело и интересно! 💕
Грамота получиха всички малки спортисти от всички групи на ДГ „ Коледарче“ , които с много ентусиазъм и спортен дух се включиха в проведените спортни празници и демонстрираха сила, точност, бързина и съобразителност.